Голяма радост споходи светската двойка Златка Райкова и Благой Георгиев! Едрогърдата

...
Голяма радост споходи светската двойка Златка Райкова и Благой Георгиев! Едрогърдата
Коментари Харесай

Златка роди и кръсти бебето Благой, Джизъса е на седмото небе с четвърто дете

Голяма радост споходи светската двойка Златка Райкова и Благой Георгиев! Едрогърдата изкусителка подари футболната звезда с момченце. Джизъса побърза да се похвали за радостното събитие, публикувайки фотография от родилното. Щастливият баща е прегърнал усмихнат до уши бебчето, което е кръстено точно на него - Благой.

" Вчера е история, на следващия ден е тайнственост, през днешния ден е подарък от Бога, ето за какво ние го назоваваме подарък. Благодаря ти, БОЖЕ, че ме подари с НЕГО!!! Благодаря ти, Златка Райкова, за това прелестно творение БЛАГО-МЛАДШИ! Обичам ви! ", написа Георгиев в Инстаграм. Под поста на Георгиев разумно последва цунами от честитки.

Това е четвърто дете на Благой от трета друга жена, само че първо на Златка. Джизъса има щерка Йоанна на 9 година и наследник Давид (6 г.) от някогашната гимнастичка Христина Витанова, а от брака с рускинята Есмер е наследникът му Елай, който е на две годинки. Георгиев се разведе с Есмер преди година, след което заживя със Златка Райкова.

Двамата участваха в " биг Брадър ", където много се поизложиха, само че любовта им не пострада от това, дори в противен случай.

NOVINITE.BG ЧЕСТИТЯТ РОЖБАТА НА ЩАСТЛИВОТО СЕМЕЙСТВО!



 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР